top of page

АНДРЕА РОЗЛУЧАЄТЬСЯ / ANDREA GETS A DIVORCE / ANDREA LÄSST SICH SCHEIDEN

2024 / 94' / Австрія

Андреа, поліціянтка з маленького містечка, вирішила позбутися свого нещасливого подружнього життя за допомогою переведення на вищу посаду в поліційний відділок у сусідньому більшому місті. Після святкування дня народження її чоловік, з яким вона ще не розлучилася, з'являється перед її машиною у стані алкогольного сп'яніння. Вона збиває його і, перебуваючи у стані шоку, тікає з місця події.

 

Розклад показів:


14.07.2024 о 10:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), Червона зала


 

РЕЖИСЕР - ЙОЗЕФ ГАДЕР

Біографія

Народився в 1962 році у Верхній Австрії, кабаретист, режисер, актор і автор. З 1980-х років виступає в німецькомовних країнах зі своїми відзначеними багатьма нагородами кабаре-програмами, такими як актуальна «HADER ON ICE». З 1990-х років працює актором та автором у кіно- та телепродукціях, включаючи «Індія», чотири кримінальні трилери про Бреннера та телевізійний двосерійний фільм «Aufschneider». У повнометражному фільмі Марії Шрадер «Vor der Morgenröte» 2015 року він зіграв Стефана Цвейга. Його фільм «Wilde Maus», у якому він вперше виступив як сценарист, режисер і виконавець головної ролі, був показаний у конкурсі на 67-му Берлінале та мав великий успіх у кінотеатрах.


Вибрана фільмографія

  • Дика миша (2017)

  • Андреа розлучається (2024)

 

Продюсери: Міхаель Кац, Вайт Гайдушка

Сценаристи: Йозеф Гадер, Флоріна Клойбгофер

Оператор: Карстен Тіле

Актори: Бірґіт Мініхмаєр, Йозеф Гадер, Роберт Штадлобер, Томас Шуберт, Томас Штипсітс, Бранко Самаровскі, Марія Гофштаттер

Виробник: WEGA Film

Сейлз агент: Pluto Film Distribution Network GmbH


Партнери Одеського міжнародного кінофестивалю

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

БЦ "Олімпійський", вулиця Велика Васильківська, 72, поверх 9, офіс 1, Київ, Україна, 03150

©2023 від Odesa International Film Festival. Made in Ukraine 🇺🇦

bottom of page