top of page

ВРЯТУВАТИ КОНИКА / TO SAVE HORSIE

2023 / 60' / Україна

Документальний фільм-розслідування, присвячений долям дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної війни росії проти України.

В центрі сюжету – історія закривавленого коника – іграшки, яку було знайдено на вокзалі після обстрілу. Кому належав коник з Краматорська? Чи зміг врятуватися його юний власник? Якщо так, то де він зараз, що з ним? Ідея фільму полягає у спробі знайти цю дитину або її родичів та отримати відповіді на ці питання. Розслідуючи краматорську трагедію, ми принагідно розповімо й інші щемливі історії про зламані дитячі долі.

 

Розклад показів:


17.07.2024 о 13:45, у кінотеатрі Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕР - ОЛЕКСАНДР КИРІЄНКО


Біографія

Випускник КДІТМ ім. І. Карпенка-Карого, кінофакультет, спеціалізація – «режисура відеофільму». По закінченню захистив диплом з відзнакою. Дипломна робота була вперше представлена в інституті у вигляді рекламних роликів. З 1994 року займається виробництвом рекламних роликів, рекламних фільмів, музичних кліпів. На сьогодні зняв вже більше 80 роликів, більше 20 кліпів. Працював на телебаченні. Канали: «ММЦ „Інтерньюз“», «Студія 1+1», «Новий канал», «ICTV». З 2000 року продюсер і режисер-постановник власної продакшн-студії Propaganda House.


Вибрана фільмографія

  • Врятувати коника (2023)

  • Найкращий сищик (2020)

  • Ілюзія страху (2008)

  • Індійський (2007)

  • Помаранчеве небо (2006)

 

Продюсерка: Вікторія Бурдукова

Сценаристи: Антон Базелінський, Ганна Жижа

Оператор: Костянтин Воробйов

Композитор: Сергій Стамов

Виробник: Ukrainian Producers Hub за підтримки Українського культурного фонду


Comments


bottom of page