top of page

ДІЛО БЕЗП'ЯТОГО / LUCIFER'S CASE

2024 / 123' / Україна

Заможний селянин Герасим Калитка хоче купити землю свого  збіднілого сусіда, але йому  не вистачає грошей. Мати багато землі це його мрія і він йде на нечисту оборудку. Невідомий пропонує йому придбати за п'ять тисяч сто тисяч фальшивих грошей. Калитка разом з кумом Савкою купують ці гроші. Та замість грошей їм продають чистий папір. Біс його зна як це сталося, адже він бачив справжні гроші.  У відчаї Калитка хоче повіситись, та його рятують.  Жадібність Калитки  мало не закінчилася трагедією, але він і далі продовжує мріяти про землю.

 

Розклад показів:


15.07.2024 о 20:00, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕР - ВАЛЕРІЙ ШАЛИГА


Біографія

Шалига Валерій Леонтійович – український кінорежисер, актор, сценарист, продюсер. Заслужений артист України, Член спілки кінематографістів України, член експертної комісії при Держкіно. Народився 23 червня 1963 року в смт Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області. У 1985 році закінчив театральну студію при Київському академічному театрі ім. І. Франка. У 1993 році дебютував як кінорежисер  на кіностудії  О. П. Довженка (майстерня А.Й.Войтецького) з короткометражним художнім  фільмом “Три плачі за Степаном” за Григором Тютюником. 1999 року закінчив Київський театральний інститут ім. І. Карпенка-Карого.


Вибрана фільмографія

  • Далекий постріл (2005)

  • 1941 (т/ф, 2009)

  • 1942 (т/с, 2010)

  • Так, поїду! (к/м, 2011)

  • Тримай біля серця  (2017)

  • Відлуння (2020)

 

Продюсер: Валерій Шалига

Сценарист: Валерій Шалига

Оператор: Костянтин Чумаков

Композитор: Юрій Звонарь

Актори: Богдан Бенюк, Леся Самаєва, Володимир Ніколаєнко, Олександр Ганноченко

Виробник: Вінницьке перехрестя

Правовласник: ТОВ телекомпанія «Вінницьке перехрестя»


Comentários


bottom of page