top of page

КЛУБ ЗЕРО / CLUB ZERO

2023 / 110' / Австрія, Велика Британія, Німеччина, Франція, Данія, Катар

Нова вчителька приватної школи встановлює міцний зв’язок з п’ятіркою студентів, але ці стосунки раптово призводять до непередбачуваних та небезпечних наслідків.

 

РЕЖИСЕР: ДЖЕССІКА ХАУСНЕР

Біографія:

Джессіка Хауснер — австрійський кінорежисер і сценарист. Вона привернула міжнародну увагу в 2001 році, коли її фільм «Гарнюня Рита», портрет молодої дівчини, яка відчуває себе обмеженою сімейними обмеженнями, був показаний у секції «Особливий погляд» на Каннському кінофестивалі 2001 року.Три роки по тому вона повернулась в Канни зі стрічкою «Готель». Її фільм «Безтямне кохання» був відібраний до секції «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю 2014 року.


Вибрана фільмографія

  • Гарнюня Ріта (2001),

  • Готель (2004),

  • Безтямне кохання (2014),

  • Малюк Джо (2019),

  • Клуб Зеро (2023)

 

Продюсер: Джессіка Хауснер, Бруно Вагнер, Філіп Бобер, Майк Гудрайд, Йоганес Шуберт, Мартін Гешлахт

Сценарист: Джессіка Хауснер, Джеральдін Байярд

Оператор: Мартін Гешлахт

Композитор: Маркус Біндер

Актори: Міа Васіковська, Метью Демі, Еліза Зільберштайн, Амір Ель-Масрі, Сідсе Бабетт Кнюдсен


Виробник / Production: Coop99, BBC Film, Essential Films, Parisienne, Paloma Productions, Gold Rush Films, Cinema Inutile, Austrian Film Institute

Сейлз агент / Sales agent: BAC Films, Filmladen




Comments


bottom of page