top of page

НАШІ КОТИКИ / LETHAL KITTENS

2019 / 110' / Україна, США, Канада

2014-й, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання.

Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується.

 

Розклад показів:


14.07.2024 о 19:00, у кінотеатрі Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), Синя зала


 

РЕЖИСЕР - ВОЛОДИМИР ТИХИЙ


Біографія

Володимир Тихий (нар. 1970) – український кінорежисер, сценарист та продюсер документальних та ігрових фільмів. Народився  в місті Червонограді Львівської області. Навчався режисурі художнього кіно в Київському державному інституті театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Працював на телестудіях «Студія 1+1», «Данаприс-фільм».

Розпочав свою кар'єру в 1993 році, займаючись режисурою рекламних роликів, телефільмів та телесеріалів. Згодом змінив фокус на документалістику і, врешті-решт, остаточно перейшов до зйомок повнометражних художніх фільмів. У більшості стрічок є режисером та сценаристом власних фільмів. 

У 2018 році за цикл історико-документальних фільмів про Революцію гідності став одним з лавреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка.


Вибрана фільмографія

  • Мийники автомобілів (2001)

  • Зелена кофта (2013)

  • Сильніше ніж зброя (2014)

  • Брама (2017)

  • Наші котики (2019)

  • День Незалежності (2023)

  • Залізні метелики (2023)

 

Продюсери: Марко Супрун, Ігор Савиченко, Володимир Тихий, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун

Сценарист: Володимир Тихий

Оператор: Сергій Стеценко

Композитор: Микита Моісеєв

Актори: Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Віра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергій Солопай, Ігор Портянко, Роман Халаїмов, Володимир Беляєв, Євгенія Муц, Алла Соколова

Виробник: Bedlam, Директорія Кіно, Вавилон’13, Banesto


Comments


bottom of page