top of page

УВ'ЯЗНЕНА З БОРДО / VISITING HOURS / LA PRISONNIÈRE DE BORDEAUX

2024 / 108' / Франція

Альма, яка живе одна у своєму великому будинку, та Міна, мати-одиначка з іншого міста, що мешкає в соціальному житлі, організували своє життя навколо візитів до в’язниці, де знаходяться їхні партнери. Коли дві жінки зустрічаються у кімнаті для відвідувачів, починається несподівана дружба...

 

Розклад показів:


12.07.2024 о 17:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕРКА - ПАТРІСІЯ МАЗЮЇ


Біографія

Патрісія Мазюї народилася в Діжоні у 1960 році. Вона була доброю ученицею, яка хотіла вступити до кіношколи Луї Люм'єра, але вступила до бізнес-школи HEC, щоб задовольнити бажання свого батька, пекаря. Там вона підтвердила свою любов до вестернів та трилерів, відкрила для себе The Doors, які вже померли, і покинула школу заради Лос-Анджелеса. Там вона зняла короткометражний фільм на свою зарплату няні та зустріла Аньєс Варду і її монтажерку Сабін Маму. Три роки потому Маму найняла її як стажистку на фільм "Кімната в місті", і нарешті, вона дізналася про кіно. Після монтажу "Без притулку" вона зняла свій перший фільм "Толстошкіра". У 1983 році почала писати для Жан-Франсуа Стевенена, чий фільм "Гора проходить" вона захоплювалася.


Вибрана фільмографія

  • Ув’язнена з Бордо (2024)

  • Боулінг “Сатурн” (2022)

  • Пол Санчес повернувся! (2018)

  • Про жінок і коней (2011)

  • Верхи на Достоєвському (2004)

 

Продюсери: Аліс Жирар, Едуар Вейль, Ксав'є Плеш

Сценаристи: П'єр Курреж, Франсуа Бегаудо, Патрісія Мазюї, Емілі Делез

Оператор: Сімон Бофіс

Композитор: Амін Бугафа

Актори: Ізабель Юппер, Афсія Ерзі, Ноор Елсарі, Жан Ґерр Суе, Вільям Едімо

Виробник: Rectangle Productions, Picseyes

Сейлз агент: Les Films du Losange


Comments


bottom of page