top of page

ЖИВА ВАТРА / THE LIVING FIRE

2014 / 81' / Україна

В Українських Карпатах живуть троє чоловіків різних поколінь: 82 річний Іван одиноко проводить старість, недавно поховавши дружину він і сам готується до похорону. В той час коли 10 річний Іванко починає життя з чистого листка в школі-інтернаті у райцентрі, а 39 річний Василь керує тваринним господарством і вигодовує молодняк овець. Та прийде весна і всі троє піднімуться в гори услід за вівчарським покликанням, яке все важче продовжувати в сучасному світі.

 

Розклад показів:


19.07.2024 о 20:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), Синя зала

 

РЕЖИСЕР - ОСТАП КОСТЮК


Біографія

Остап Костюк – режисер, актор, музикант. Народився 1979 р. в м. Коломия, Івано-Франківської обл. Закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка та акторську студію Театру ім. Леся Курбаса.

Працював як актор у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, Мистецькому центрі «Майстерня пісні», міжнародних проєктах «Song of Songs. International art resourse» на базі Інституту театральних досліджень Єжи Гротовського (Вроцлав, Польща) та Yara Arts Group «Winter Sun» (La MaMa Theatre, New York).

Музикант та співавтор музичних проєктів: «БАЙ. Гуцульська містерія», «Banda Arkan», «Tatosh Banda», «Гич Оркестр». Куратор проєкту «Етноклуб набутків» (Мистецьке об’єднання «Дзиґа» м. Львів).


Вибрана фільмографія

  • Ману і капуста (2011)

  • Жива ватра (2018)

 

Продюсери: Данил Вулицький, Геннадій Кофман, Ольга Бесхмельниціна

Сценарист: Остап Костюк

Оператори: Олександр Поздняков, Микита Кузьменко

Композитор: Алла Загайкевич

Актори: Іванко Михайлюк, Іван Бесащук, Василь Тонюк

Виробник: ДП «Національна кінематека України»

Сейлз агент: Кінокомпанія «МАГІКА-ФІЛЬМ»


Comments


bottom of page