top of page

Я, «ПОБЄДА» І БЕРЛІН / ROCKY ROAD TO BERLIN

2023 / 104' / Україна

В центрі історії – український музикант-початківець Кузьма разом з другом Бардом їде до Берліна на іржавій «Побєді», де хоче обміняти її у німецького колекціонера на шестисотий «Мерседес», щоб вразити цим свою кохану дівчину Барбару. Але бурхливе нічне життя німецької столиці приносить герою карколомні пригоди, що змінюють його мету, гартують характер та допомагають віднайти своє справжнє «я».

 

Розклад показів:


20.07.2024 о 17:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), Синя зала


 

РЕЖИСЕРКА - ОЛЬГА РЯШИНА


Біографія

Ольга Ряшина — українська режисерка, акторка, сценаристка. Народилася у Запоріжжі, виросла в Києві. Вчилася в Київський дитячій академії мистецтв, Коледжі мистецтв і науки (Кембридж, Велика Британія) (Cambridge College of Arts & Sciences), отримала диплом Університету Рейвенсборн (м. Лондон) за спеціальністю «Режисер кіно». З 2003 по 2008 знімалася у фільмах і серіалах як акторка. У 2018 році отримала премію «Телетріумф» як найкращий режисер-постановник телесеріалу за роботу над серіалом «Мата Харі».


Вибрана фільмографія

  • Мата Харі (2017)

  • Секс і нічого особистого (2018)

  • Я, «Побєда» і Берлін (2023)

 

Продюсери: Олексій Терентьєв, Ольга Пантелеймонова, Юрій Артеменко

Сценаристи: Анатолій Крим, Олексій Комаровський, Ніна Шуліка

Оператор: Дмитро Недря

Актори: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева

Виробник: Ukrainian Producers Hub за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури та інформаційної політики України та компанії Golden Tile


Comments


bottom of page