top of page

ЇППІ ВСЕ! / JIPPIE NO MORE!

2023 / 94' / Нідерланди

Їппі Пітер, жвавий 16-річний хлопець, з нетерпінням готується до весілля своєї старшої сестри в улюбленому заміському будинку дідуся. Вся родина збирається разом, щоб створити ідеальне свято, а Їппі Пітер закохується вперше. Але коли дівчина його мрій закохується в його молодшу сестру Джо, Їппі Пітер засмучується і втрачає інтерес до весілля. Аж поки не усвідомлює, що його присутність і непорушний зв’язок із родиною є життєво важливими для успіху свята.

 

Розклад показів:


13.07.2024 о 13:30, у кінотеатрі Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), Червона зала


 

РЕЖИСЕРКА - МАРҐІЄН РОҐААР


Біографія

Марґієн Роґаар – нідерландська кінорежисерка, яка проживає в Амстердамі. Вона працює над художніми фільмами та телевізійними драмами. Її творчість зосереджена на темах дорослішання та набуття мудрості. Після закінчення Нідерландської кіноакадемії вона зняла кілька короткометражних фільмів, а також вистав для нідерландського телебачення. Її короткометражний фільм "Дихання" (“Zucht”) 2007 року був відібраний для програми NISI MASA на тижні критики (Semaine de la Critique).

Вона зняла свій перший повнометражний фільм "Може бути, Швеція" у 2006 році, за ним слідували "Щасливої дороги" (2010) та "Війна дерев'яних відходів" (2014). "Їппі все!" – останній за часом повнометражний фільм Роґаар, світова прем'єра якого відбулася на відкритті кінофестивалю Cinekid в Амстердамі у 2023 році.


Вибрана фільмографія

  • Може бути, Швеція (2006)

  • Щасливої дороги (2010)

  • Лікар Чізі (2011)

  • Війна дерев’яних відходів (2014)

  • Їппі все! (2023)

 

Продюсери: Іріс Оттен, Сандер ван Меурс

Сценаристка: Фіона ван Хемстра

Оператор: Сал Кроненберг

Композитор: Рік Ельстґест

Актори: Веслі ван Клінк, Ґвідо Поллеманс, Лотта Йонкер, Аус Ґрейданус, Ханна ван Лунтерен, Кармен ван Зантвейк, Каріна де Врум, Джоп Падденбург, Кі Дервіґ

Виробник: Juliet (at Pupkin)

Сейлз агент: m-appeal


Comentários


bottom of page