top of page

МИ БУЛИ РЕКРУТАМИ / WE WERE RECRUITS

2023 / 92' / Україна

Це фільм послання, фільм мотивація та фільм маніфест майбутнім рекрутам, а також для світової аудиторії, щоб зрозуміти хто такі справжні герої сьогоднішніх днів. Воїни, які стоять на захисті світла. Фільм розкриває характери 8 бійців 3ОШБр. Розкриває їх не тільки як професійних військових, але як людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ї та мирне життя у своїй країні. Історія розповідається від імені рекрута, який опинився біля найкрутіших «тигрів» в день збору на завдання. Подорож бере свій початок на базі підрозділу, та веде глядача на лінію зіткнення.

 

Розклад показів:


17.07.2024 о 16:00, у кінотеатр Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), Синя зала


 

РЕЖИСЕР - ЛЮБОМИР ЛЕВИЦЬКИЙ


Біографія

Народився в 1980 році в Україні в туристичному містечку Верховина, в Карпатах. Навчався в Чернівецькому Національному Університеті на спеціальності археологія. Змалку цікавився містикою, пригодами та любив організаторську діяльність. Займався підприємницькою діяльністю в напрямку продажу та прокату аудіо та відео продукції. Почав свою кар’єру в кіно в досить юному віці та швидко піднявся до списку найвідоміших українських кінорежисерів.


Вибрана фільмографія

  • Штольня (2004)

  • Тіні Незабутих Предків (2013)

  • Selfieparty (2016)

  • Скажене весілля 3 (2020)

  • Ми були рекрутами (2023)

 

Продюсери: Дмитро Никифоров, Христина Бондаренко

Сценарист: Любомир Левицький

Оператор: Євгеній Кирей

Актори: Борис Савенко, Дацик, Хата, Тоха, Хмурий, Док, Істок, Хельга, Схід

Виробник: FILMS DIVISION COMPANY

Правовласник: ТОВ «ФІЛМС ДІВІЖН»


留言


bottom of page