top of page

СІРІ БДЖОЛИ / GREY BEES

2024 / 102' / Україна

В «сірій зоні» АТО, в невеличкому селі без електроенергії залишилися жити лише двоє ворогів дитинства. Під снарядами, що іноді пролітають над селом, з непроханими озброєними гостями, сусіди-пенсіонери ведуть свій скромний побут, іноді зустрічаючись для суперечливого, але необхідного спілкування. В кожного життя не склалось по-своєму, і обидва мають час його переосмислити. Мало зважаючи на воєнні події, вони намагаються створити своє мирне життя в небезпечній місцині, але все руйнується, коли в селі з’являється російський снайпер.

 

Розклад показів:


18.07.2024 о 15:45, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕР - ДМИТРО МОЙСЕЄВ


Біографія

Народився 1983 року в м. Херсоні. 2004 року закінчив Механіко-математичний факультет Київського Національного Університету ім. Т. Шевченка; у 2008 році – КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого за спеціальністю «режисура художнього фільму».

У 2014 році заснував кінокомпанію з виробництва і розповсюдження кінофільмів ТОВ «ЇЖАК ФІЛЬМ».


Вибрана фільмографія

  • Прибулець (к/м, 2008)

  • В мене є друг (к/м, 2009)

  • Такі красиві люди (2013)

  • Час хризантем (2017)

  • Сірі бджоли (2024)

 

Продюсерка: Іванна Дядюра

Сценарист: Дмитро Мойсеєв

Оператор: Вадим Ільков

Композитор: Андрій Пономарьов

Актори: Віктор Жданов, Володимир Ямненко

Виробник: ТОВ «Ідас Інтернешнл Філм»


Hozzászólások


bottom of page