top of page

МАЛЕНЬКІ ЛЮБОВІ / LITTLE LOVES / LOS PEQUEÑOS AMORES

2023 / 95' / Іспанія, Франція

Тереза змінює свої плани на відпустку, щоб допомогти своїй матері, яка зазнала незначної травми. Мати та дочка проведуть задушливе літо разом, не в змозі дійти згоди навіть у найдрібніших речах. Однак їхнє вимушене співіснування виведе на поверхню глибші питання, ніж вони очікували спочатку, і протягом літніх ночей Тереза переживатиме деякі відкриття разом зі своєю матір'ю.

 

Розклад показів:


13.07.2024 о 16:00, у кінотеатр Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕРКА - СЕЛІЯ РІКО КЛАВЕЛЬЇНО

Біографія

Як сценаристка та режисерка, Селія Ріко Клавельїно розпочала свою кар'єру з короткометражного фільму «Луїса не вдома», який був єдиним представником Іспанії на Венеційському Бієнале у 2012 році та переможцем премії Гауді за найкращий короткометражний фільм у 2013 році.

Її дебютний повнометражний фільм «Подорож до кімнати матері» був показаний у секції Нових режисерів на кінофестивалі у Сан-Себастьяні у 2018 році. Він отримав Спеціальну згадку журі, Премію молоді та Приз критиків Федора. Фільм був випущений у таких країнах, як Франція, США та Аргентина, отримав чотири номінації на премію Гоя та здобув численні нагороди, включаючи чотири премії Гауді, премію Фероз, чотири премії Асеан, премію Сант Жорді (RNE) за найкращий дебютний фільм та номінацію на найкращий дебютний ібероамериканський фільм на премії Платіно.

У галузі анімації Селія стала співавторкою та сценаристкою дитячого серіалу «Міроніни», який також був випущений як повнометражний фільм. Серіал отримав номінацію на премію Гойя за Найкращий анімаційний фільм та здобув премію Гауді в цій же категорії у 2021 році.


Вибрана фільмографія

  • Подорож до кімнати матері (2018)

  • Міроніни (2021)

  • Маленькі любові (2023)

 

Продюсери: Сандра Тапіа Діаз, Ігнасі Естапе, Ібон Корменцана, Анхель Дурандес, Клебер Беретта Кустодіо, Франсіско Сельма

Сценаристка: Селія Ріко Клавельїно

Оператор: Сантьяго Ракай

Актори: Марія Васкес, Адріана Озорес, Аймар Веґа

Виробник: Arcadia Motion Pictures

Сейлз агент: Latido Films


Comments


bottom of page