top of page

СИЛЬНІШЕ НІЖ ЗБРОЯ / STRONGER THAN ARMS

2014 / 63' / Україна

«Сильніше, ніж зброя» – це розгорнуте полотно драматичних подій Української революції Гідності та російсько-української війни – від стихійної спроби захоплення будівлі президентської адміністрації 1 грудня 2013 року до кривавих боїв у руїнах Донецького аеропорту восени 2014-го. В картині немає жодного неправдивого чи симульованого кадру: фільм нагадує сплав, у якому показ драматичних подій перетікає в осмислення шляхів творення нового суспільства, а мистецьке переживання зафіксованої документальної реальності для глядача є потужнішим та впливовішим від ігрового кіно.

 

Розклад показів:


12.07.2024 о 11:00, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕР - УКРАЇНСЬКЕ КІНООБ'ЄДНАННЯ “ВАВИЛОН'13”


Біографія

«Вавилон’13» – кінооб’єднання, що можливе лише в громадянському суспільстві.

Ми зібралися після жорстокого розгону студентів на Майдані незалежності в листопаді 2013 року. Після цього створили понад 400 роликів, опублікованих у соцмережах без зазначення авторства.

Сьогодні до нашого об’єднання входять понад сотня активістів та активісток: режисер(ок), оператор(ок), звукорежисер(ок), продюсер(ок), режисер(ок) монтажу, перекладач(ок) тощо.

Кожен та кожна з нас мають різний вік, досвід, стиль роботи та режисерське бачення. Але нас об’єднують спільні цінності та бажання змінювати наше суспільство посередництвом кіно.

 

Продюсер: Українське кінооб'єднання “Вавилон'13”

Сценарист: Українське кінооб'єднання “Вавилон'13”

Оператор: Українське кінооб'єднання “Вавилон'13”

Виробник: Вавилон'13

Сейлз агент: Вавилон'13


Comments


bottom of page