top of page

СИНИ / SONS / VOGTER

2024 / 99' / Данія, Швеція

Єва, ідеалістична тюремна наглядачка, стикається з дилемою свого життя, коли молодого чоловіка з її минулого переводять до в'язниці, де вона працює. Не розкриваючи свою таємницю, Єва просить перевести її до відділення молодого чоловіка – найважчого та найжорстокішого у в'язниці. Тут починається тривожний психологічний трилер, де почуття справедливості Єви ставить під загрозу як її моральні принципи, так і майбутнє.

 

Розклад показів:


15.07.2024 о 13:30, у кінотеатрі Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), 3 зала


 

РЕЖИСЕР - ҐУСТАВ МЕЛЛЕР

Біографія

Густав Меллер, шведський письменник та режисер, що мешкає в Данії, швидко став дуже затребуваним у Європі та США. Меллер закінчив Данську кіношколу у 2015 році, отримавши нагороду Next Nordic Generation Award за свій дипломний фільм «У темряві». У 2018 році він дебютував з повнометражним фільмом, надзвичайно успішним психологічним трилером «Винний», світова прем’єра якого відбулася на кінофестивалі Sundance, де він отримав Приз глядацьких симпатій у категорії «Драматичне світове кіно». Фільм продовжив вигравати безліч нагород по всьому світу, а також потрапив до шортлиста премії «Оскар».

«Сини» – довгоочікувана психологічна тюремна драма Меллера за участю номінованої на премію «Еммі» акторки Сідсе Бабетт Кнудсен, відомої за серіалом «Влада».


Вибрана фільмографія

  • Винний (2018)

  • Слідуй за грошима (2019)

  • Темне серце (2022)

  • Сини (2024)

 

Продюсерка: Ліна Флінт

Сценаристи: Ґустав Меллер, Еміль Нюгорд Альбертсен

Оператор: Яспер Спаннінґ

Композитор: Йон Екстранд

Актори: Сідсе Бабетт Кнудсен, Себастіан Булл, Дар Салім, Марина Бурас, Олаф Йоганнесен, Якоб Ломанн

Виробник: Nordisk Film Production

Сейлз агент: Les Films du Losange


Comments


bottom of page