top of page

СТРІМГОЛОВ / FALLING

2017 / 105' / Україна

Антон – 27-річний колишній вундеркінд-музикант, що не зміг впоратися з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після кількарічного  навчання  в Швейцарії і  п’яти місяців, проведених в психоневрологічному диспансері під Києвом, де він лікувався від алкогольної залежності. На ці 5 місяців припадає “зима, що нас змінила” 2013-14 року. Тож нове життя означає для  Антона  не тільки відсутність  друзів,  колишніх звичок і справи всього життя – музики, а й будь-яких правил, за якими можна вписатися в нову реальність. 

Катя – одна з тисяч дівчат, що винаймають мікрокімнати в кам’яних джунглях Троєщини, за два дні має їхати до Берліну зі своїм бойфрендом, німецьким фотокором. Випадкова зустріч Каті та Антона змінює все.

 

Розклад показів:


13.07.2024 о 10:30, у кінотеатр Оскар, пл. Спортивна 1а (ТРЦ Гуллівер, 7 поверх, Київ), Синя зала

 

РЕЖИСЕРКА - МАРИНА СТЕПАНСЬКА

Біографія

Народилася в Києві, у 2004 закінчила кінофакультет Київського національного університету театру, кіно і ТБ. Зацікавилася роботою з неакторами в театральному просторі і в кадрі. В експериментальному театрі «Школа» розробляла ігрові структури з неакторами. 

Відвідувала семінар про структуру історії Роберта Маккі. Брала участь у піврічній програмі ARCHIDOC, заснованій французькою кіношколою La Femis для європейських документалістів. Дебютний фільм «Канікули» брав участь в міжнародних фестивалях («Молодість» 2013, «Артдокфест» 2014, був представлений на East Silver Doc Platform (Чехія), спільнотою авторів Cineticle визнаний кращою українською короткометражкою 2013)

Короткометражний фільм «Чоловіча робота» (2015) став переможцем Одеського міжнародного кінофестивалю та отримав відзнаку кінофестивалю «Молодість» за найкращий акторський ансамбль і роботу режисера з акторами.


Вибрана фільмографія

  • Чоловіча робота (2015)

  • Канікули (2013)

  • Почути (2004)

 

Продюсери: Олена Єршова, Володимир Філіпов, Алла Овсяннікова

Сценаристка: Марина Степанська

Оператор: Себастьян Талер

Композитор: Микита Моісеєв

Актори: Андрій Селецький, Дар'я Плахтій, Олег Мосійчук, Лариса Руснак, Крістіан Борис

Виробник: ІнсайтМедіа, Татофільм, за підтримки Державного агентства України з питань кіно


Comments


bottom of page