top of page

ХАРАКТЕР: СПОРТСМЕН / CHARAKTER: ATHLETE / CHARAKTER:SPORTOVEC

2024 / 52' / Чехія

Під час агресії проти України російські солдати вбили понад 400 українських спортсменів. Росіяни зруйнували сотні стадіонів, спортивних центрів, тренажерних залів і басейнів. Тисячі юних спортсменів і дітей втекли від війни до іноземних країн. Рівно через два роки після початку російського нападу на Україну ми оцінювали вплив війни на український спорт, спортсменів та спортивну інфраструктуру.

Чи все ще мають росіяни право брати участь в Олімпійських іграх у Парижі?

 

Розклад показів:


17.07.2024 о 17:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), Синя зала


 

РЕЖИСЕР - РАДАН ШПРОНҐЛ


Біографія

Журналіст і телевізійний репортер Радан Шпронґл у першу чергу асоціюється з громадським Чеським телебаченням. Він розпочав свою кар'єру телевізійного журналіста в 1995 році як іноземний кореспондент FTV Premiéra (сьогоднішній FTV Prima), також працював на TV Nova, а в 1998 році перейшов до Чеського телебачення як репортер шоу Fakta. 

Він відомий громадськості в основному як закордонний кореспондент. Він висвітлював громадянську війну в Сьєрра-Леоне. Але він також створив документальний фільм, знятий під час війни в Косово під назвою "Правда і брехня", що розповідає про військову пропаганду у світових медіа. Потім він зняв документальний фільм про перші дні війни в Іраку під назвою "Дні після".


Вибрана фільмографія

  • Характер спортсмен (2024)

 

Продюсер: Марек Вітек

Сценарист: Марек Вітек

Виробник: A-NEWS, s.r.o.


Comments


bottom of page