top of page

СПІВАЄ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО / HEAT SINGERS

2019 / 63' / Україна

Іван Васильович багато років очолює профспілку комунального підприємства Івано-Франкіськтеплокомуненерго. Його opus magnum — профспілковий хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, слюсарі, бухгалтери. Опалювальний сезон вносить корективи у графік репетицій. Чи зігріє холодну батарею українська народна пісня?

 

Розклад показів:


13.07.2024 о 19:00, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), 6 зала


 

РЕЖИСЕРКА - НАДІЯ ПАРФАН

Біографія

Надія Парфан - кінопродюсерка, кінорежисерка, культурологиня, громадська активістка, співзасновниця Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» у Славутичі, онлайн-кінотеатру Takflix та компанії-дистриб'ютора документального кіно 86PROKAT. Членкиня Української кіноакадемії.

Вивчала культурологію в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та соціальну антропологію в Центральноєвропейському університеті. У 2014-2015 роках навчалась на курсі документальної режисури у Школі Анджея Вайди. 

У 2018 році Надія спільно з продюсером Іллею Гладштейном заснувала продакшен-компанію Phalanstery Films, що надає повний спектр послуг місцевого виробництва для міжнародних документальних і телевізійних проєктів. У липні 2019 року на Одеському міжнародному кінофестивалі відбулася прем'єра її першого повнометражного документального фільму «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго»; світова ж прем'єра стрічки відбулася на фестивалі Visions Du Reel у Швейцарії.


Вибрана фільмографія

  • Reve ta Stohne on Tour (2016)

  • Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго (2019)

  • Жінки, що грають в ігри (2021)

  • Я не хотіла робити фільм про війну (2022)

  • Це побачення (2023)

 

Продюсер: Ілля Гладштейн

Сценаристка: Надія Парфан

Оператори: Дмитро Бурко, Василь Гошовський

Композиторка: Маргарита Кулічова

Виробник: Phalanstery Films


Comentários


bottom of page