top of page

ДИКЕ ПОЛЕ / THE WILD FIELDS

2018 / 120' / Україна, Швейцарія

33-річний Герман змушений повернутися у своє рідне містечко Старобільськ на Донбасі. Його старший брат зник, і тепер герою доведеться захистити сімейний бізнес – стару бензоколонку. Разом із нею – друзів дитинства та кохання у боротьбі проти тих, хто захоплює шматок за шматком землю, перетворюючи її на кукурудзяні поля та залізницю, котра нікуди не веде. Чим закінчиться ця іронічна та повна пригод подорож крізь Дике Поле?

 

Розклад показів:


14.07.2024 о 14:30, у Будинок кіно, вул. Саксаганського 6 (Київ), Синя зала


 

РЕЖИСЕР - ЯРОСЛАВ ЛОДИГІН


Біографія

Ярослав Лодигін (1987 р.н.) – режисер, продюсер, сценарист, медіаменеджер. Член Європейської кіноакадемії та голова Наглядової ради Київського державного хореографічного училища. Народився в Харкові, 37 років. Почав працювати на місцевому радіо і телебаченні з 16 років. Закінчив Харківський університет, історик. Режисер, продюсер і сценарист фільму "Дике поле" (2018), номінованого на 11 національних кінопремій "Золота дзиґа" (5 перемог). Член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (2019-2022). Продюсер українського підрозділу для серіалу Netflix "Переломний момент: Бомба та Холодна війна" (2022-2023).


Вибрана фільмографія

  • Дрифтер (к/м, 2010)

  • Золотий парашут (к/м, 2010)

 

Продюсери: Володимир Яценко, Міклош Гімес

Сценаристи: Сергій Жадан, Наталія Ворожбит, Ярослав Лодигін

Оператор: Сергій Михальчук

Композитор: Фіма Чупахін

Актори: Олег Москаленко, Георгій Поволоцький, Володимир Ямненко, Руслана Хазіпова, Олексій Горбунов, Ігор Портянко, Євгенія Муц, Роман Халаімов

Виробник: LimeLite, Film Brut


Comentarios


bottom of page